April 27, 2014

Tutorial wide shawl #easy

Assalamualaikum

khamis lepas (24.4.2014) aku beli wide shawl dekat senior form5. RM10 je! ya Allah murah tu beb. 
akak tu suruh masuk kelas dia tapi.. segan la xD akak tu terpaksa la ambik beg yg dipenuhi oleh wide shawlsss tu keluar. aku sengih je la :p dalam beg tu semua printed wide shawl. NO PLAIN! T___T *bersyukur!*

aku cepat2 masukkan semua wide shawl dlm beg, ambik yg berkenan, bayar 
pastu lari macam ternampak hantu sebab aku nampak cikgu! 

design yg aku ambik

tuto yang aku ikut :)


hasilnya!

senang kan? tak kisah la style macam mana, as long as it cover our chest! =D okay bye.

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad! 

16 comments:

  1. Akak suka style tudung camni! Thanks tau share gambar tu, boleh try :D btw wide shawl ni slalunya bidang berapa?

    ReplyDelete
  2. labuh giler x ? akak mmg berkonan nk beli satu..

    ReplyDelete
  3. @anizz: tq! =]

    @mazni: 1.8M x 1.0M :) lebih kurang gitu.

    @miss wawa: in sya allah. adjust mana nak tutup tu :D

    ReplyDelete
  4. I love to wear shawl bfre. But since wide shawl ni exist, akak lagi suka guna wide shawl. Best and yg penting dia cover apa yg patut. Tehehehe

    ReplyDelete
  5. haaa lawanya shawl tu . erk jeles gila T.T

    ReplyDelete
  6. Aww.. comel :3 Hehehe.. dulu masa beli buku second hand dari senior main redah je kelas orang xD

    ReplyDelete
  7. ecehh dia. thanks for sharing anis. hehe =D

    ReplyDelete
  8. wahh wahh anis comel. good point, cover our chest.

    ReplyDelete
  9. hi sayang hihihi
    qila in love dgn wide shawl omg samaaa
    qila dpt dkt giant cecantik rm10 je heee. pastu plain qila terrrpaksa beli onlin rm8 -_- tapi postage mahal huh.
    patut boleh je dpt 8rm heee
    kedekut sungguh daku ni hahahaha.

    <3
    cantik lah wak <333 hihihii
    qila nak buat tuto gak ah heee~~

    ReplyDelete
  10. Hehe...sekarang mmg dah trend pakai wide shawl. Comel (^^,)

    ReplyDelete
  11. Alahh. macam tak paham sangatlah tuto dia tu. hehe xD

    ReplyDelete
  12. wah murah nya btw tq for the tuto :D

    ReplyDelete
  13. Akak tak pandai pakai yang berbelit-belit ni. Huhu.

    ReplyDelete
  14. cantik :) cuma kena kemaskn lg bhgian lipatan kepala tu k :)

    ReplyDelete