April 19, 2014

tutorial bawal jadi shawl labuh

Assalamualaikum

siapa ade acc instagram?! sep! acctually aku sudah jatuh cintan sama itu shawl! xD wth? *sangatlah kuno dlm berhias* hahaha aku tengok ramai pakai, nampak comei je.. jeles siot! lagi lagi wide shawl. ya Allah! design dia lawa sgt..

one of my fav 

and of course cara pemakaian die absolutely easy! tapi apalah daya seorang pelajar form 2 yg selalu menghabiskan duit dgn membeli jajan di ko-op :p

Tutorial Tudung Bawal Dijadikan Shawl


i dunno how to put youtube video at here so here u go. boom! tekan link di atas. nah aku tempek gmbr


ape yang aku tahu, aku takkan istiqamah pakai shawl. oh yeah but why? sebab
hati remaja ni senang berubah. 
awal tahun 2014 aku mmg nak giler pakai tudung labuh kat sekolah. masa nak beli barang sekolah, aku bagitau dekat mak nak beli tudung labuh tapi tak bagi! hati ini hancusss berkecai xD 
masa keluar pi jalan2 aku pakai bawal 60 bidang. but now, i dah tak pakai. aku nak istiqamah pakai tudung biasa dulu. pastu baru berubah slow slow.

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad!

14 comments:

  1. akak pun selalu pakai bawal, tapi pakai yg simple2 je~ tak reti sgt pesyen2 ni xD

    comelnya aniss <3

    ReplyDelete
  2. akak lagi la x istiqamah. kemain kumpul duit beli bawal. tengok2 bila keluar, pakai syria gak hehehe.

    jeles tengok orang pakai shawl, akak xretii T.T

    ReplyDelete
  3. ehh lame gile tak singgah blog anis T.T

    ReplyDelete
  4. comel anis. ee selalu jugak pakai style bawal camtu. hehe.

    ReplyDelete
  5. boleh tahu tak acc instagram utk polka lace tu ape?? hehe

    ReplyDelete
  6. akak pernah gak pakai bawal gaya shawl. tapi lain cara =)

    ReplyDelete
  7. guana nak buat tak reti behehe..
    btw, anis comel.. hehehe.. :DD

    ReplyDelete
  8. nice sharing anis, suka pakai style macam gitu hehe.

    ReplyDelete
  9. ekeke kalau bagi dkt qila bawal. mcm haram sbb qila memang hodoh haih.
    hahahahhaah sakai gila qila hee. thanks tau nanti qila nak try gak ah hee~ <3
    anis!!!

    ReplyDelete
  10. In sha allah...niat yg betul, akan dibantu oleh Allah....btw...shawl is the best hehe

    ReplyDelete
  11. akak dr dlu smpai skg asyikkkk tudung sarung ja hehee..now guna syria..je

    ReplyDelete