March 02, 2014

Busy. #IniSemuaPoyo



Random story to tell you guys! enjoy~

#1
 Ritsu <3 Muggi

toooooooooo much homework! T^T why? *tsk tsk tsk* every. single. day. of course, wajib ade homework! lol cikgu, cikgu! bravo! you make me feel miserable when i don't finish mah homework.

#2
*When I get good marks*

Next month, March, i have a freaking damn test! fufufufufufu wth men? dah la x ready lagi. aku plak pelajar jenis yg study last minute. confirm aku tercalon menjadi pelajar contoh dlm kelas and dapat gred A+++ gitu xD *start dahhh* 
guuuyss, hehehehe wish me luck okay? :) 
p/s: did someone have tips that can help me to get a very good grades? share ngan kita laaa. dapat pahala! in sya allah :p

#3

khamis {27.2.2014} ade ujian segak. ala~ yooouuu know~ ujian yg tgok berat badan, tinggi hangpa semua tu.  tinggi aku dah okey, buuut *it's not bontot okay xD* berat badan aku ni yg bermasalah!
height = 156cm 
weight = ehem ehem takkan nak tahu kot ok fine. 10 x 6 + 3 = ? find the answer without using calculaTHOR :p 
Someone's baka | via Tumblr
da exact face when i step on the 'penimbang berat' 
"eh 'penimbang berat'! apehal kau nak cari pasal ngan aku? dont be such a bij la"
Sincerely,me.
p/s: ado tips for lose this lemak - lemak yg xde IC nih? xD share ye!!

#4
K-ON

kepada all bloggers yg rajin visit blog aku. I AM SO SO SO SO SORRY CAUSE I DONT VISIT YOUR BLOG BACK T^T . sori tau geng! so busy with my homework. especially yg menggila dekat cbox aku xD and when ya'll invite me to participate segmen/contest. sorry tau! meh peluk skit hehehe :p *for girls only* 

#5
Azusa

Tuesday {25.2.2014} my bapak punya birthday xD seriously sepanjang kek tu menyewa di freezer, tak sah klu aku jenguk and makan ahahaha i eat a lot of food whaaaat? i love foos tho. we have a perf relationship! xD im telling the truth kay. that's why im getting fatter :p 

Assalamualaikum and bye mah lovely cutie pie! Allahumma Solli Ala Saidina Muhammad.

7 comments:

  1. Haha , takpe ada hw selalu pun. tu pun salah 1 nak berjaya :P

    ReplyDelete
  2. sometimes i do love hw yang banyak but sometimes rasa menyampah. seriously. and teringat masa buat segak dulu. ada je yang taknak timbang berat. hehe.

    ReplyDelete
  3. hmm.. rindulah nanti.. TT.TT btw, good luck with your test. :DD

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :)


    Good luck for your upcoming test. Alaa kita tak dapat good grades pun takleh nak share tips ahaks :p

    Kalau awak tambah 2kg kepada berat awak, maka samalah berat badan kita T_T

    ReplyDelete
  5. nor ainza: hehe mmg pon :p well as a student, sikap pemalas itu muncul xD

    miss fairytale: of course la xD

    nurulee: sape yg x nak buat ujian segak, no dekat penimbang berat sgt lah ngeri ohhh

    eyqa: hek eleh :P kita pun nanti rindu blog xD btw thanks :D

    alia: waalaikumussalam :) eh eh eh ingat nak bagi tips :p ehehehehe kira nya kita sama2 fat laaa xD sep sini!

    ReplyDelete