February 08, 2014

Sleep.



Untitled

Everyone love to sleep right? Klu tido dekat rumah mmg ganas gila but dekat public? boleh tido tapi cover la skit jgn smpai kepala tu landed dekat bahu org lain. Hehe sebernanya kejadian seperti ini sudah pun terjadi kepada ku. Ayat gramatis gitu hoho
Every morning you have two choices : continue to sleep with dreams or wake up and chase them.
Semalam, ((jumaat | 7.2.2014)) ade merentas desa. Masa nak balik, aku naik van. Ya Allah! masa tu mmg mengantuk giler. Aku pun tido kejap. Then bila van belok, kepala aku ter'landed' dekat bahu bdk lelaki ((sekolah rendah)) sebelah aku. 

Untitled

That time, mmg aku shy shy shy shy shy cat sgt! klu boleh nak je aku kluar drpd van. sanggup jalan kaki! 

Aku: dik, sori tau *bersalah gila*
budak: *senyum manis. manis ke? boleh la. cover marah la katakan hoho*

Haish, klu aku jadi budak tu mesti aku buat muka masam . Astaghfirullahalazim. Aku pun tutup muka then, pandang tmpat lain. Aiseymen! Assalamualaikum w.h.t

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad ♡ (spread the love)

3 comments:

  1. takpe..bukan kita sedar pun.kalau sedar tapi sengaja tu yang mintak penampor tu..hahahaha :)

    ReplyDelete
  2. bukan mintak penampar. mcm mintak kaki jer haha xD. malu sgt doh

    ReplyDelete