February 15, 2014

Padah tutorial follower widget, blog hilang.




Let It Go

Aku perasan some bloggers risau diorang tak follow blog aku sbb aku tak letak follower widget ((aku tahu blog aku hawtt agagaga)) So, dgn bersusah payah aku pon search dekat Mr. Google yg muka jambu tu. Ade la tuto yg sesuai untuk blog ni, well pengguna blogskin katakan :p

Lepas 40 mint lebih camtu, tuto tu x menjadi *gelabah hang tau dok* dah la aku tak terfikir nak save dulu code blog den. and lepas beberapa mint baru jumpa balik code yg shomel comel tu. Alhamdulillah. mmg nervous masa tu.

And i'm like feed up la. takde satu tuto pun menjadi. lepastu akk syaz tgh blog walking dekat blog aku. then, aku pun nak balas balik. Pastu aku baca TERnampak *baru perasan kahkahkah* dekat atas sekali tu, die tulis 'Personal, Tutorial And Guitar' haha guitar ke? ((hmm die letak header guitar besar gedebak)) im like

Untitled | via Tumblr

Apo lagi. aku pun mintak tlong akak syaz yg comel lote tu :p *kembang le tu* Alhamdulillah Allah permudahkan urusan den. ((applause, tepuk skit)) Sesiapa yg tgh mencari tutorial follower widget. tekan sini. Andd tak lupa juga kepada akak aida yg ayu :p *ececeh kembang le tu* sesiapa yg tgh mencari untuk betulkan tarikh & masa tekan sini. Aku sekarang tgh dlm mood 'edit blog' hehe Assalamualaikum w.h.t. 


Anna ❤️ | via Tumblr

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad ♡ (spread the love)

p/s (1): aku ade menang giveaway dari blog nurina, hannnann top up RM5 and monsterr bawal pelangi. But bawal tu belum dpt lagi T^T

p/s (2): ade org tu kaan, die kaan promote kita *bajet bajet bajet* ehehe ni hah syara yg tiba2 promote. I think i have a heart attack~ bila baca entry die hehe of course kembang sekembang nya. kalah bunga matahari wehh

p/s (3): kau dah tepuk tgn ke blom? pastikan kau tepuk. klu tak aku akan kacau kau masa tido! kahkah and then ambik laptop, baju, hp, buku, all that kind of stuff. shopping sakan la aku! btw sori sbb entry panjang giler.

Untitled | via Tumblr

15 comments:

  1. Ya Allah! Thanks gila akak alhamdulillah Syara pun dokk carik gak benda ni thanks sngt akak!!Semoga dipermudahkan segala urusan amin ya rabbal alamin..:D and Syara minat gila Frozen thanks jugak sbb letak gmbr tu bnyk2 so enjoy lah jugak Syara ni kat blog akak LOL ><

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. ooh you xD kembang skit btw thanks

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Anis :)
    Comelnya blog awak ^^
    Akak tak minat sangat nak deco deco blog ni haha. Dulu masa muda-muda rajin jugak la duk godek-godek html code :B

    ReplyDelete
  5. blog sekarang ni pun dah lawa bebeh :D btw congratzz! *tepuk tangan* xD

    ReplyDelete
  6. klu puji byk2 ni boleh kembang xD

    ReplyDelete
  7. salam kenala dari Ros :) singgah sini dan follow..

    ReplyDelete
  8. I can follow you alright ^^
    Oh congrats for the win ^^
    all the gif are cute.. do you want to build a snowman?

    ReplyDelete
  9. yg xbuat lg tu, cpat2 buat.. tahniah... :D

    ReplyDelete
  10. wahh bestnyaa dia menang !!!

    heherr follow adik comel ni since dah ada follow widget xD

    ReplyDelete