February 22, 2014

Headphon baru tak boleh guna!?




*straight to the point* 21/2/2014, Friday. mak nak beli laptop dekat the mines. aku pun excited gila2 la sbb mana pernah jejak dekat shopping mall yg besar gedabak tu! aku nak sgt beli headphone.

bila dah sampai the mines, rasa mcm nak golek golek dekat situ and jerit "wei, korang! aku dpt jejak kaki dekat the mines!" (budak paling jakun-nah) 

Lost in Paradise | via Tumblr

Peeerrgghh, byk pilihan wo! aku pergi satu kedai ni. harga ok, warranty sebulan (barang tu tiruan kot so, cpt rosak. maybe hihihi) Masa tengah kluar dari the mines tetibe headphone dgr sebelah and x jelas langsung!

aku : ma, apsal dgr sebelah je
mama : habistu tadi dgr ke x?
aku : dengar ma, anis dengar sgt2

apelagi, pergi la masuk the mines nak tukar. Bila dah sampai dekat kedai, test lagi sekali, bleh dgr plak. aik?! and im like for god sake why? why?! masa dlm perjalanan kluar drpd the mines, aku try lagi sekali and tak dengar jugak!  *middle finger* *i wanna go to another world huhu*

💙❤️

Damn you! you son of electrics stuff .. i don't care! shame on you bij! shame on you! mak aku kata benda tu sebernanya bkn rosak but tak sesuai dgn phone aku. why is this happening to me tsk tsk tsk im just a normal girl *menangis smpai meleleh hingus*


aku baru perasan kat situ tulis
 for smart phone, ipod, ipad. senang citer, apple product *fish you!* 
then aku citer la dekat kwn aku yg guna iphone.die tak sure nak beli ke tidak. tgh pokai T^T korang nak beli headphone tu? mana nak tahu kwn aku x jadi beli? please comment so, i can know that you interested with da headphone

Were all a little mad here  | via Tumblr

p/s: ade sesiapa yg baik hati gila nak sponsor earphone/headphone yg sesuai dgn brand samsung? aku x kisah mcm mana rupa die tapi boleh digunakan.
pm me at facebook - Anis Aisyah (ecewah suka hati aku je suruh korang bagi kahkahkah xD) 
Pretty much | via Tumblr

Assalamualaikum w.h.t

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad ♡  (spread the love)

12 comments:

  1. alaa..kesian nyerr. .sori ler.. henset sye samsung. .haha

    ReplyDelete
  2. alolololo.. kesian nye dier.... hihihihi.. anis guna phone ape?/

    ReplyDelete
  3. samsung galaxy young. kecik je :)

    ReplyDelete
  4. actually it happened to me. hahahaha. frustrated gila rasa kan?

    ReplyDelete
  5. kesiannya ;p lain kali baca dulu hehe

    ReplyDelete
  6. ahah cam lawak betul lah anis ni hoho em idek laa anis em im sorry :(

    ReplyDelete
  7. takpe2 xD

    in sya allah anis x careless lagi :p

    ReplyDelete
  8. Alala , kesian dia . Meh pegi mogok ! Hahhaa . Gurau jerr :)

    ReplyDelete
  9. eh eh, untuk ipod pon boleh kannnnnn ? serius kalu boleh, nk bli huaaaa. ipod hearphone hilang. tapi tak sure suit ke tk.

    ReplyDelete
  10. haha, tapi kann not sure laa, sbb ney ipod shuffle na :D

    ReplyDelete