June 04, 2014

Tutorial shawl pashmina #easy



Assalamualaikum

hari ni aku nak share dgn hangpa semua tuto yg senang gila tahap babun! er tak la sampai tahap cam gitu 
tapi Insya Allah semua boleh buat, Insya Allah (ノ ̄ー ̄)ノ actually idea aku nak buat entry ni adalah drpd
gift from my friends/sahabat sebab aku pindah sekolah

give a big clap to: mimi, abil, hajar, aida, athirah & iffah (malini, aisyah, sarah tulis something in the
card) they give me a very comfy pashmina! :] some of my friends/sahabat give me card too! hoho u guys
are just so sweet (^3^)


mana shawl? 
ade, dekat bilik. malas nak ambik hoho gmbr aku pakai adela (╯3╰) nanti aku tunjuk hehe

 TEKAN GAMBAR AND ENJOY!

style 1

style 2


self reminder too :)

As a woman/girl, kita ni memang suka bergaya. but! ade satu spesis ni (like me) yang mepunyai sikap 
malas pakai shawl and so on. memang nak bergaya tapi.. kau tahu, malas. betapa malas nya aku! ಥ‿ಥ

kadang - kadang masa tengah try sesuatu style yang memang trend habis, tetiba tak menjadi. then apa lagi, guna kuasa atom pi terus ambik tudung sarung pastu blah. 


girls be like:
EXPECTATION

REALITY

so camtu la. nah hasil aku pakai.

ikut style 1

aku try juga style 2 but malas nak upload gambar :p hehe kbye eh jap some pics are from google!

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad.

June 01, 2014

pindah sekolah


Assalamualaikum

27.5.2014 -  last day at SMKPP14(1)

kenapa aku kena pindah sekolah?
sebab abang nak tukar aliran.

pindah mana?
SMKPP16(1).

a-a-aku dah boleh imagine what's gonna happen there (≧Д≦) of course i have to find/search for a
new friends huhuhu sudikah awak menjadi sahabat saya? #cave Adakah awak akan terima saya
seadanya?

excuse me, mah parents should know that im an awkward person and not friendly at all. just little.
sometimes i bertukar poweranger yg creepy + kawaii (」・ω・)」


heh dont make dat face! u just jeles of me, dont ya? (/・ω・)/ admit it. u jeles kan? kahkahkahkah

ayat cliche yg ppl always ask us when we pindah:
kenapa kau nak pindah? ლ(◉◞⊖◟◉`ლ)
pindah mana? 
jangan la pindah(◞‸◟)
taknak kawan kau *but still sedih sbb kita pindah*
take care 
jangan lupakan kitorang tau! (T^T)
cari kawan yg baik tau! 

nah! 1 pic untuk hangpa semua

le classmates

ada kawan yang menangis. oh so sweet =] terharu doh! btw should i do kerja rumah yang cikgu bagi? 
erm taknak lah. im busy this school holidays hoho *mata pandang atas, tangan ke bahu* kbye

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad

p/s: ade tak tips untuk bersedia nak masuk sekolah baru? tq

edit@2.6.2014

May 28, 2014

hiatus?

Assalamualaikum

@MollyLollyPeru
he's fab

soryy im on hiatus right now. i'll back soon :)

Allahumma Solli 'Ala Saidina Muhammad.